pikkubanneri

Tietoja yrityksestä


Taustat

Konsultointipalvelu Laatu-Erkki on vuonna 2013 perustettu yksityisliike, jonka omistaa Erkki Korpela. Yrityksen tarkoituksena on tuotteistaa ja myydä omistajansa laatu- ja liiketoimintaosaamista.

Erkki Korpela on toiminut erilaisissa lentokonehuollon ja lentoliikenteen tehtävissä vuodesta 1976. Vaatimus muodollisesta ja dokumentoidusta laatujärjestelmästä tuli lentokonehuoltoon 90-luvun puolivälissä, ja Erkki on ollut mukana sitä toteuttamassa noista ajoista lähtien. CE-merkintäasioiden myötä metalliteollisuus on noussut tärkeäksi toimintakentäksi. Kokemusta on kertynyt myös niinkin erilaisilta alueilta kuin kouluttamisesta, toiminnanohjausjärjestelmän implementoinnista ja onnettomuustutkinnasta, vain muutamia mainitaksemme.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Referenssit

Konsultointipalvelu on aina luottamuksellista, ja julkaisemme referenssitietoja vain toimeksiantajan suostumuksella.

Tuusulan Hitsauspalvelu Oy on Kellokoskella toimiva, porraskaiteisiin ja muihin teräsrakenteisiin erikoistunut yritys. Jo vuotta aikaisemmin aloitettu kehittämisprojekti saavutti erään tärkeän tavoitteen 26.2.2014, kun yritykselle myönnettiin EN 1090-1:n mukainen sertifiointi toteutusluokisssa EXC1-EXC2. Lue lisää Tuusulan Hitsauspalvelun kotisivuilta.

Elme Metall Finland Oy on terästen tukkukauppaa harjoittava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen myös terästuotteiden esikäsittelyvaiheita, kuten polttoleikkausta. Syksyn 2013 aikana rakensimme yhdessä valmiuden EN 1090 -sertifiointiin, jonka Elme Metall Finland sai 22.11.2013. Lue lisää Elme Metall Finlandin kotisivuilta täältä.

Arvot

Eettisyys. Noudatamme lakeja ja asetuksia, sekä niiden kirjainta että henkeä. Emme pyri hankkimaan ansaitsematonta hyötyä itsellemme emmekä haittaa toisille.
Avoimuus. Puhumme asioista niiden oikeilla nimillä. Toiminnassamme ei ole mitään piilokytkentöjä.
Luottamuksellisuus. Mikään, minkä asiakas meille kertoo tai minkä tulemme hänestä tietämään, ei päädy kauttamme kenenkään kolmannen osapuolen tietoon. Vaikka autamme myös tulevia asiakkaitamme kehittämäänn parhaat mahdolliset toimintatavat, emme tee sitä kopioimalla toisten salaisuuksia.
Esimerkillisyys. Elämme niinkuin saarnaamme. Voidaksemme tuoda lisäarvoa toisten liiketoimintaan, meidän on osattava hoitaa omamme.
Vastuullisuus. Meille on tärkeää asiakkaidemme, ihmisten, ympäristön ja luonnon hyvinvointi. Omalta osaltamme teemme vastuullisia valintoja silloinkin, kun kukaan ei ole näkemässä.

Yhteistyökumppanit

Kaikki me tarvitsemme toisiamme, yksin on tavoitteita vaikea saavuttaa. Laatu-Erkki tekee yhteistyötä mm. seuraavien tahojen kanssa:

Kirjanpitomme hoitaa vantaalainen tilitoimisto Balart Oy.
Nämä nettisivut on suunnitellut ja toteuttanut Studio Saturnus.
Konsultointipalvelu Laatu-Erkki on Helsingin seudun kauppakamarin, Suomen Yrittäjien ja Veronmaksajain Keskusliiton jäsen.


Yhteydenotto

Ensimmäinen askel kohti ongelmasi ratkaisua on yhteydenotto joko puhelimitse, sähköpostilla tai nettisivun palautelomakkeella. Se ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään. Ota yhteyttä!