pikkubanneri

Miksi konsultti?

Maailma ympärillämme muuttuu koko ajan monimutkaisemmaksi ja yrittämiselle asetetaan jatkuvasti uusia vaatimuksia.

Kaikkea ei voi tehdä yksin, eikä kaikkeen ole varaa eikä järkeäkään palkata lisää väkeä. Konsultin käyttö on pk-yrityksen kannalta usein toimivin ja taloudellisin vaihtoehto. Se tuo mukanaan mm. seuraavanlaisia etuja:

Asiantuntemus ja kokemus. Laatu-Erkillä on pitkä kokemus laatujärjestelmästä, vaatimustenmukaisuuden osoittamisesta, toimintojen kehittämisestä ja toimimisesta erilaisten ihmisten kanssa.
Ulkopuolinen, neutraali näkemys. Ulkopuolinen asiantuntija tuo aina uuden, tuoreen näkökulman, jota voidaan hyödyntää myös aivan pienissäkin asioissa. Konsultti on myös vapaa organisaation sisällä usein esiintyvistä henkilökohtaisista ja intressiristiriidoista.
Omistautuminen tehtävään. Konsultti paneutuu sovitun toimeksiannon toteuttamiseen sataprosenttisesti, mihin yrityksen henkilöstöllä on oman työn ohessa harvoin mahdollisuuksia. Laatu-Erkki perehtyy tehtäväkenttäänsä tarvittaessa aivan ruohonjuuritasolta lähtien, kirjaimellisesti haalarit yllä.
Selkeä ja ennustettavissa oleva kustannus. Laatu-Erkki laskuttaa vain asiakkaan saamasta konkreettisesta palvelusta ja kiintein, etukäteen sovituin hinnoin. Työsuhdetta ja siitä johtuvia velvoitteita ei synny.


Yhteydenotto

Ensimmäinen askel kohti ongelmasi ratkaisua on yhteydenotto joko puhelimitse, sähköpostilla tai nettisivun palautelomakkeella. Se ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään. Ota yhteyttä!